Dupa cum va spuneam, este extrem de important sa cunoasteti starile prin care treceti, emotiile, care sunt cauzale acestora si metodele prin care pot fi combatute.

Pentru a va ajuta si indruma, am conceput  programe de interventie (pentru tulburarile anxioase), care sunt usor de citit si utilizat, care cuprind fise de lucru, tehnici de relaxare, tehnici pentru identificarea gandurilor negative, stiluri de expunere. Pe perioada programului de interventie vei deveni propriul terapeut. Vei urma instructiunile ghidului, care iti va explica pas cu pas ce ai de facut. In aceasta perioada vei completa fise de lucru, vei invata tehnici de relaxare si le vei pune in practica, iti vei identifica gandurile negative si obiceiurile care iti fac rau si vei invata sa-ti controlezi teama, cum sa nu te mai ingrijorezi; practic te vei (re)descoperi.

 

Asadar, daca consideri ca asta cauti, ca in acest fel vei reusi sa te cunosti si sa incepi o noua viata, te invit sa parcurgem impreuna programul de interventie. Nu uita: sunt alaturi de tine pe tot parcursul acestuia si te voi sprijini cu sfaturi si indrumari.